Vores speciale

Vinduespudsning.

Olsen´s Vinduespolering garanter en veludført vinduespudsning hvor der ikke vil være pletter eller efterlandskaber i hjørnerne efter pudsning. Optørring af det beskidte vand i bundkarmen bliver naturligvis tørret af efter pudsning, dette har vi ofte oplevet hos nye kunder som kontakter os, at denne service nogle steder er en mangel, derfor er dette standard hos Olsen´s Vinduespolering hvor vi har kunden og vores service gode service i forkus. Selvom vi køre med et højt service niveau holder vi stadigvæk priserne nede.

Rensning.

Vi har professionelle hvad angår vores vinduespudsning, men vi står og ofte over for et nybygget hus hvor der skal renses Evt. klistermærker, rester af noget puds eller lign. hvad angår rensning, skal man være meget forpasselig omkring hvordan der renses som kræver en oplært erfaring som vi står indenfor. Vi bruger vore leverandørs bedste klinger vi jævnligt skifter i løbet af en opgave for at give den ønskede rensning.

Vinduer over stuehøjde.

Brug af stige ligger naturligt for os, da det har været en del af vores hverdag i meget lang tid. Vi pudser vinduer op til 1.sal udvendig.

Lift arbejde.

Vi udføre også lift arbejde til vores erhvervs kunder.

Rensning af tagrender.

Denne opgave udføres med efterfølgende oprydning af div. blade og grene. Rensning af tagrender udføres både for private samt Erhverv og kan i nogle tilfælde kræve en lift.

Kunden.

For kunden er det vigtigt at kende sin vinduespudser. Vi er rigtig gode til at imødekomme vores kunder, da dette også har en stor betydning i vores branche fordi det for alle kræver en vis tillid at lukke et nyt menneske ind i ens hjemme eller have, derfor er det også vigtigt for os at udtrykke hvilken person vi er. For nogle kunder kan det hele bare være en lille snak over måske en kop kaffe eller et glas vand, og er der tid til det, så siger vi heller ikke nejtak.