Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/olsenpuds.dk/public_html/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 390
-

Vaskeanlæg/kalkfrit vand

Der bruges kalkfrit vand på mange af vores opgaver

både hos private & erhverv gør vi brug af denne metode, når vandet er tørret vil glasset stå helt rent. Om kalkfrit vand med børst bruges eller om der pudses med vand & sæbe vil blive vurderet af vinduespudseren. Efter brug af vaskeanlæg efterlades ingen spor af sæbemidler, kalk eller lign.  

En måling af kalk på postevand i Herning vil typisk vise cirka 450 PPM (Parts Per Million), deminiraliseret vand viser typisk omkring 70 PPM og destilleret vand 0-2 PPM.

Man anbefaler ikke at gå over 5 PPM ved vask af glas & rammer. Vi producere selv vores vand til brug hos vores private & erhvervs kunder, grunden til dette er at vi kan sikre vores kunder det bedst mulige resultat til vask af rammer og glas.

Vores vand ligger på 0 PPM – 1 PPM, når vores anlæg begynder at vise 1 PPM, skifter vi filtrene for at komme ned på 0 PPM igen, da vi kun ønsker det bedste til vores kunder.

Renere vinduer i længere tid !

Vi tror helt bestemt på at vinduerne er renere i længere tid ved brug af kalkfrit vand, og grunden til dette skal ligge i at der ingen sæbemidler er i vandet, som kan skabe en fedtet overflade efter en normal pudsning.