Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/olsenpuds.dk/public_html/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 390
-

Vaskeanlæg/kalkfrit vand

Der bruges kalkfrit vand på mange af vores opgaver, både hos private & erhverv. Når vores kunder ikke tilvælger produktet pudser vi stadigvæk i hånden på normalvis. Vaskeanlæg vil typisk blive taget i brug til højderne men også for en grundig vask af rammer. Mange tilvælger vaskeanlæg for at få rammerne grundigt med. Efter brug af vaskeanlæg efterlades ingen spor af sæbemidler, kalk eller lign.  

En måling af kalk på postevand i Herning vil typisk vise cirka 450 PPM (Parts Per Million), deminiraliseret vand viser typisk omkring 70 PPM og destilleret vand 0-2 PPM.

Man anbefaler ikke at gå over 5 PPM ved vask af glas & rammer. Vi producere selv vores vand til brug hos vores private & erhvervs kunder, grunden til dette er at vi kan sikre vores kunder det bedst mulige resultat til vask af rammer og glas.

Vores vand ligger på 0 PPM – 1 PPM, når vores anlæg begynder at vise 1 PPM, skifter vi filtrene for at komme ned på 0 PPM igen, da det er at foretrække for bedst muligt resultat.

Renere vinduer i længere tid !

Vi tror helt bestemt på at vinduerne er renere i længere tid ved brug af kalkfrit vand, og grunden til dette skal ligge i at der ingen sæbemidler er i vandet, som kan skabe en fedtet overflade efter en normal pudsning.