Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/olsenpuds.dk/public_html/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/styles-admin.php on line 390
-

Vaskeanlæg/kalkfrit vand

Der bruges kalkfrit vand på mange af vores opgaver

både hos private & erhverv gør vi brug af denne metode, når vandet er tørret vil glasset stå helt rent. Vores arbejdsgang med denne metode lyder på at vi skrubber med en blød børste efterfulgt af et efterskyl som afslutning som giver et helt klart resultat. Efter brug af vaskeanlæg efterlades ingen spor af sæbemidler, kalk eller lign.  

En måling af kalk på postevand i Herning vil typisk vise cirka 450 PPM (Parts Per Million) Man anbefaler ikke at gå over 5 PPM ved professionel vask af glas & rammer. Vi producere selv vores vand til brug hos vores private & erhvervs kunder, grunden til dette er at vi kan sikre vores kunder det bedst mulige resultat til vask af rammer og glas.

Vores vand ligger på 0 PPM – 1 PPM, når vores anlæg begynder at vise 1 PPM, skifter vi filtrene for at komme ned på 0 PPM igen, da vi kun ønsker det bedste for vores kunder.

udover dette vil vi ved en normal vinduesvask også skylle side og bundramme med kalkfri vand.

Vi oplever meget stor kunde tilfredshed med denne metode. Vi gør dog også altid opmærksom på at der er en forhøjet risiko for fejl ved første vask, vi oplever det sjældent og vi kommer glædeligt og tager vinduet igen, da det bare har brug for at blive skyllet igennem, efter mange års skidt og støv i de små revner og gummilister som en almindelig pudsning ikke tager.

Renere vinduer i længere tid !

Vi hos Olsen´s Vinduespolering tror på at vinduerne er renere i længere tid ved brug af kalkfrit vand, og grunden til dette skal ligge i at der ingen sæbemidler er i vandet, som kan skabe en fedtet overflade efter en normal pudsning som selvfølgelig vil skabe en sugende effekt når støv rammer glasset, med kalkfri vand er vi sikre på at vinduerne bliver mere naturlig beskidte. Vaskeanlæg er også bedre til vedligeholdelse af gummilister og rammer.