Vaskeanlæg/kalkfrit vand

Der bruges kalkfrit vand på mange af vores opgaver

både hos private & erhverv gør vi brug af denne metode, når vandet er tørret vil glasset stå helt rent. Vores arbejdsgang med denne metode lyder på at vi skrubber med en blød børste efterfulgt af et efterskyl som afslutning som giver et helt klart resultat. Efter brug af vaskeanlæg efterlades ingen spor af sæbemidler, kalk eller lign. da det er ultrarent vand vi benytter.

En måling af kalk samt partikler I Herning vil typisk vise cirka 450 PPM (Andel pr. million) Det anbefales ikke at overskride 12 ppm ved vinduesvask.

Vores vand ligger på 0 PPM – 1 PPM, når vores rensningsanlæg begynder at vise 1 PPM, skifter vi filtrene for at komme ned på 0 PPM igen, da vi ønsker det bedste for vores kunder.

udover dette vil vi ved en normal vinduesvask også skylle side og bundramme med kalkfri vand. Ønskes en konsekvent rammevask, skal vi blot vide dette inden tilbud gives.

Vi oplever meget stor kunde tilfredshed med denne metode. Vi gør dog også altid opmærksom på at der er en forhøjet risiko for fejl ved første vask, vi oplever det sjældent og vi kommer glædeligt og tager vinduet igen, da det bare har brug for at blive skyllet igennem, efter mange års skidt og støv i de små revner og gummilister som en almindelig pudsning ikke tager.

Renere vinduer i længere tid !

Vi hos Olsen´s Vinduespolering tror på at vinduerne er renere i længere tid ved brug af kalkfrit vand, og grunden til dette skal ligge i at der ingen sæbemidler er i vandet, som kan skabe en fedtet overflade efter en normal pudsning som vil skabe en sugende effekt når støv rammer glasset.