Privat Ydelser

Hvad tilbyder Olsen´s Vinduespolering for private ?

Abonnement: Overvejer du/i at få en vinduespudser til at holde vinduerne rene ? så tilbyder Olsen´s Vinduespolering private at få pudset fast med en turnus på enten – 4, 8 eller 12 uge

Hvor ofte skal jeg have pudset mine vinduer?: Vi vejleder altid vores private kunder til at vælge vores abonnement på hver 8 uge. herefter kan man altid ændre turnus til hver 4 eller 12 uge så har man muligheden for at vurdere hvad behovet er i dit boligområde.

Rensning af tagrender: Vi renser også gerne dine tagrender.

Rensning af vinduer:  Ved nybyggeri vil der ofte være klistermærker & silikone rester, dette kan ikke fjernes ved normal vinduesvask/pudsning, det kræver derfor at vinduet bliver renset efterfulgt af vinduesvask/pudsning.

Vedligeholdelse af rammer: Vi aftørre også gerne dine rammer, men udover dette tilbyder vi også polering af rammer og bundkarme efterfulgt af en voks behandling, der sikre et flot og vedvarende resultat.

Vaskeanlæg/Vinduesvask: Udover den sædvanlige pudsning, bruger vi også vaskeanlæg. Vaskeanlægget fungere sådan at vi bruger en børst til at skrubbe både vinduer & karme med 100% kalkfri vand. Vi bruger normalt kun dette på 1 sal eller højere, alt andet bliver pudset i hånden på normalvis. Ønskes det at vi bruger anlægget i stue/kælder, er dette også en mulighed. Ønskes det derimod at vi slet ikke gør brug af vores vaskeanlæg kan dette også fravælges ved aftale.        Det skal nævnes at vi garantere dig som kunde, rene vinduer ved fuldførelse af opgaven.

50 25 25 51 – Info@Olsenpuds.dk