Erhvervs Ydelser

Olsen´s Vinduespolering byder på flere forskellige ydelser til erhverv,

                                        udover  vinduespudsning.                                                  

Ved et uforpligtende tilbud for erhverv, kræver det at vi kommer ud og ser på opgaven

50 25 25 51 – Info@Olsenpuds.dk

Behandling af rammer: Dette kan indebære en grov polering efterfulgt af en lettere polering og til slut en polish der skal holde eventuelle rammer rene og pæne.

Vask af skilte: Vi kan vaske facader, banner, skilte & mange andre ting med vores kalkfrie vand & vores teleskopstang.

Afkalkning af vinduer: Kalk på vinduer forekommer ofte ved vandingsaglæn. Får kalken lov til at side over en længere periode, kan det i visse tilfælde resultere i at kalken aldrig kommer helt væk. Den måde vi behandler kalkpletter på kan være med afkalknings middel eller med en rensning af vinduet.

Rensning af vinduer:  Ved nybyggeri vil der ofte være klistermærker & silikone rester, dette kan ikke fjernes ved normal vinduesvask/pudsning, det kræver derfor at vinduet bliver renset efterfulgt af vinduesvask/pudsning.

Vaskeanlæg: Som udgangspunkt pudser vi i hånden, kommer vi over stuehøjde, vasker vi i de fleste tilfælde med vores vaskeanlæg hvor vi bruger 100% kalkfri vand. Vi er professionelle i at bruge vaskeanlægget & derfor garantere vi jer rene vinduer. Ønskes det at vi vasker stuevinduer eller indgangspartier, er dette også en mulighed.

Vinduespudsning: Her har vi en stor erfaring indenfor erhverv, hvor vi lægger meget fokus på standard kvalitet.

Udvendig pudsning: Holder vi både rammer og indgangspartier pæne, for eventuelle efterlandskaber fra naturen. Typisk spindelvæv, sand & fugle efterlandskaber.   ønskes det at vi samtid også aftørre rammerne med en klud eller vasker dem med vores vaskeanlæg, kan dette naturligvis også til vælges. Vinduet skal være let tilgængeligt, vi flytter gerne en stol, et mindre bord eller en mindre plante for at kunne pudse vinduet.

Indvendig pudsning: Har vi stor fokus på at få tørret alt vand op i karme, optørring af vand vi kan risikere at dryppe med, nedtagning af spindelvæv & at der skal gnubbes ekstra hvis der er efterlandskaber fra fluer. I mange tilfælde vil der være vinduerne i højderne indenfor, her er vi også rigtig gode til at se os igennem, hvor & hvordan vi skal stille vores stier, så vi/i kan undgå at flytte mindst muligt. Som udgangs punkt skal karme rydes for papir & elektronik. Vi flytter naturligvis gerne et par småting selv, det kan være et par små planter, en lille bunke papir som stilles på det nærmeste bord.

50 25 25 51 – Info@Olsenpuds.dk