Erhvervs Ydelser

Olsen´s Vinduespolering byder på flere forskellige ydelser til erhverv,

                                        udover vinduespudsning.                                                  

Ved et uforpligtende tilbud for erhverv, kræver det at vi kommer ud og ser på opgaven

50 25 25 51 – Info@Olsenpuds.dk

Vask af skilte: Vi kan vaske facader, banner, skilte & mange andre ting med vores kalkfrie vand & vores teleskopstang.

Afkalkning af vinduer: Kalk på vinduer forekommer ofte ved vandingsaglæn. Får kalken lov til at side over en længere periode, kan det i visse tilfælde resultere i at kalken aldrig kommer helt væk. Den måde vi behandler kalkpletter på kan af vinduet kan bl.a være med afkalkningsmiddel.

Rensning af vinduer:  Ved nybyggeri vil der ofte være klistermærker & silikone rester, dette kan ikke fjernes ved normal vinduesvask/pudsning, det kræver derfor at vinduet bliver renset, efterfulgt af en almindelig vinduesvask/pudsning.

Vaskeanlæg: Som udgangspunkt pudser vi i hånden, kommer vi over stuehøjde eller er der mange små glas hvor det vil give mest mening at benytte vaskeanlæg for den bedste pris så gør vi som udgangspunkt dette, medmindre kunden ønsker andet. Vandet vi benytter renser vi selv og er 100% kalkfri vand. Vi er professionelle i at bruge vaskeanlægget & derfor garantere vi jer rene vinduer.

Udvendig pudsning: Her holder vi både rammer og indgangspartier pæne, for eventuelle efterlandskaber fra naturen. Typisk spindelvæv, og fugleglatter. Ønskes det også at vi konsekvent aftørre helle rammem med en klud eller vasker dem med vores vaskeanlæg, kan dette naturligvis også tilvælges. Det skal ved vinduet være let tilgængeligt, vi flytter gerne en stol, et mindre bord eller en mindre plante for at kunne pudse vinduet. Har man større ting foran vinduet som skal flyttes inden pudsningen, kan det være en fordel at tilmelde vores sms service hvor der vil blive sendt besked dagen før besøget.

Indvendig pudsning: Her har vi stor fokus på at få tørret alt vand op i karme og være forpasselige med vores dryppen og samtidig fjerner vi evt. spindelvæv & sørger for at der bliver gnubbet ordenligt for efterlandskaber fra fluer. Vi oplever ofte store vinduespartier som kan være mere kompliceret grundet højde eller arkitektonisk byggestil som gør det svært at tilkomme vinduet. Vi ved hvordan vi skal stille vores stier, og hvilke teleskopstænger som skal benyttes så vi/i kan undgå at flytte mindst muligt, og vi kan sørger for at arbejdet udføres forsvarligt. Som udgangs punkt skal karme være ryddet.

50 25 25 51 – Info@Olsenpuds.dk