Priser

Vi sørger for at prisen passer !

Det er utrolig vigtigt for os at prisen passer til den individuelle kunde, da priser også danner et billede af Olsen´s Vinduespolering. Vi kendetegnes nemlig for vores fair priser som vores kunder ofte giver udtryk for er billigt.

Den bedste løsning for dig som kunde, ville være at få et fast abonnement hos os, ud fra dette kan vi ligge det fast i vores kalender og planlægge en tidsbesparende rute der udgør den billigste løsning for vores kunder. Denne løsning kan enten hedde: Fast pudsning hver 4,8 eller 12 uge.

Men hvad koster det ?

Dette kan være svært at fortælle, ud fra at du som kunde fortæller hvor mange ruder huset, ejendommen eller virksomheden har.

vinduerne er placeret på huset, prisen pr rude varier ud fra højde, størrelse, vinkel, antal osv. Derfor tilbyder vi altid vores kunder at vi kvit og frit kommer ud til jer og giver et uforpligtende tilbud på jeres vinduer, en anden kan også være at sende billeder af de vinduer som du/i ønsker at få pudset til vores E-mail: Info@Olsenpuds.dk Eller på MMS til  50 25 25 51.